Sähkölämmitteiset kiukaat

Narvi Style

Narvi Style on täysin uudenlainen sähkökiuas, jonka erikoisuutena on vaihdettavissa oleva ulkokuori. Perinteisen teräsvaipan lisäksi kiukaan voi verhoilla seinä- tai lattialaattojen avulla haluamansa näköiseksi. Tee sähkökiukaastasi juuri sellainen kuin haluat, niin että se sopii täydellisesti omaan saunaasi!

Hienon designin ja muokattavan ulkonäkönsä lisäksi Narvi Style tuottaa täyteläiset löylyt. Kiviä kiukaassa on muhkeat 60kg. Kiukaan mukana toimitetaan ruostumattomasta teräksestä valmistetut sivulevyt, jotka toimivat ulkovaippana myös sellaisenaan. Levyjen tilalle voidaan sijoittaa laattoja oman maun mukaan, eri värejä ja laattoja yhdistämällä.

Kiukaaseen mahtuu laattoja niiden koosta riippuen eri määrä. Kaikki neljä sivua voidaan verhoilla ja laatoitettavan osan yhteispinta-ala on 1m². Yksi laatoitettava sivu on korkeudeltaan 90cm ja leveydeltään 30cm, joka tarkoittaa että esimerkiksi 30x30cm laattoja voidaan asetella kolme päällekkäin. Katso tuotekuvista lisää vaihtoehtoja ja valitse mieleisesi ulkoasu kiukaalle!

Narvi Stylen ohjaus tapahtuu ulkoisen ohjausyksikön avulla, joka voidaan sijoittaa saunan sisälle tai sen ulkopuolelle. Ohjainyksiköllä saunan lämmittäminen voidaan esiajastaa ja löylyhuoneen lämpötila on mahdollista asettaa yhden asteen tarkkuudella. Ohjainyksikön kaapeli on pituudeltaan 3,5m ja lisävarusteena siihen on saatavilla 10m pitkä kaapeli. Kiukaan lämpötila-anturi asennetaan katon rajaan, suoraan kiukaan yläpuolelle.

Narvi Style on Narvin itse suunnittelema ja valmistama avainlipputuote.


Tuotevideo:

Narvi Style - Muokkaa kiukaan ulkoasua itse!

 

avainlipputuote ce-merkitty
  Narvi Style 6,8 kW Narvi Style 9,0 kW
Löylyhuoneen koko 5–8m³ 8–14m³
Teho 6,8kW 9kW
Mitat ja paino    
Korkeus 100cm 100cm
Leveys 36 cm 36 cm
Syvyys 36 cm 36 cm
Kokonaispaino / Kivimäärä 84 kg / 60 kg 84 kg / 60 kg
Sulake 3 x 10 A 3 x 16 A
Liitäntä 400V 3N mm² 5 x 1,5 5 x 2,5
Ulkokuori Ruostumaton teräs, laatta Ruostumaton teräs, laatta
Suojaetäisyydet    
Sivuille 50 mm 50 mm
Eteen 50 mm 50 mm
Ylös 970 mm 970 mm
Taakse 50 mm 50 mm
Lattiaan 30 mm 30 mm

Käyttö- ja asennusohjeet

Narvi Style
Narvi Style
FI, GB, DE, SE, RU
Narvi Style - laattaohje
Narvi Style - laattaohje
FI, GB, DE, SE

Tutustu myös: